Celebs

Weet u nog hoe Prince Kim Kardashian van het podium stuurde?

Print
Als Prince optreedt, dan wordt er gedanst. En als je bij Prince op het podium kruipt, dan moet je dansen - dat mocht zelfs Kim Kardashian ondervinden.

Het moet één van de minder glorieuze momenten uit het leven van Kim Kardashian geweest zijn, die keer toen ze bij Prince op het podium kroop. Het was tijdens een optreden in Madison Square Garden in 2011 - de lang vervlogen tijd toen van Kanye nog geen sprake was en ze verloofd was met Kris Humphries.

Tijdens het optreden werd Kim Kardashian op het podium geroepen en kreeg ze de kans met Prince te dansen op 'Kiss'. En als Prince je op het podium vraagt om te dansen - dan dans je. Alleen was Kim zodanig overdonderd dat ze stokstijf bleef staan op het podium -"Get off the stage", riep Prince toen ze niet met hem kon dansen. "I need a dancer! Welcome to America!"

Kardashian deelde het vooorval daarna met haar volgers op Twitter. "Ik was zo zenuwachtig dat ik bevroor zodra Prince me aanraakte", zei ze. Volgens Kim is ze daarna wel opnieuw op het podium gekropen om de hele avond te dansen - alleen zijn daar geen beelden van.

 

Niet te missen