"Prince niet voor griep, maar voor overdosis opgenomen in ziekenhuis”

Print

Prince werd zes dagen voor zijn dood opgenomen in het ziekenhuis voor een drugsoverdosis, en niet voor de griep. Dat hebben “verschillende bronnen” aan entertainmentwebsite TMZ bevestigd . Het popicoon werd donderdag dood teruggevonden in zijn woning in Minneapolis. Hij werd 57 jaar.

Vrijdag maakte het privévliegtuig van Prince en noodlanding in Moline, Illinois, omdat de zanger met griep naar het ziekenhuis moest. Dat wordt echter in twijfel getrokken door bepaalde mensen, omdat het vliegtuig nog slechts 48 minuten moest vliegen tot in Minneapolis.

Verschillende bronnen in Moline zouden aan TMZ verklaard hebben dat Prince een “save shot” had gekregen, een injectie die wordt toegediend om de effecten van een drug tegen te gaan. De bronnen verklaarden ook dat de dokters Prince hadden aangeraden om 24 uur in het ziekenhuis te blijven. Maar omdat hij geen privékamer kon krijgen, is hij drie uur na zijn aankomst in het ziekenhuis weer vertrokken. Het ging niet goed met hem, klonk het nog.

De autoriteiten in zijn thuisstaat Minnesota willen nu de medische gegevens van Prince uit Moline uitspitten om de doodsoorzaak te achterhalen.