© laura cuyvers

© laura cuyvers

thumbnail: null
thumbnail: null

Laura ontwerpt kaartjes voor To Walk Again

Laura Cuyvers, een Hasseltse van 25 die in het West-Vlaamse Deerlijk woont, heeft kaartjes ontworpen voor het goede doel. Ze zette een samenwerking op poten met To Walk Again vzw, de vereniging van rolstoelatleet Marc Herremans die aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten wil aanbieden aan mensen met een fysieke beperking.

laura cuyvers

Laura Cuyvers legt uit: “Professioneel werk ik in Oudenaarde, waar ik personen met een fysieke beperking ondersteun in hun dagelijkse leven. Het valt me soms zwaar als ik zie hoe zij voor heel wat activiteiten en evenementen afgeremd worden door hun eigen lichaam. Vandaar het idee om met de vzw van Marc Herremans samen te werken, die personen met een beperking wil stimuleren en ondersteunen om aan sport te doen.”

In bijberoep heeft Laura haar eigen grafisch bureau Kuif&Duif, alwaar het idee om het goede doel te steunen verder vorm kreeg. Laura Cuyvers: “Ik had een aantal afspraken met To Walk Again vzw en stelde hen mijn idee voor. Zij waren meteen enthousiast en ik ontwierp vijf originele proficiatkaartjes. Je kan één of meerdere pakketten van telkens vijf kaartjes bestellen. Het bedrag dat je hiervoor betaalt (10 euro), gaat integraal naar To Walk Again vzw. Wanneer je een reden hebt om iemand een kaartje te sturen, steun je het goede doel én maak je iemand gelukkig met een kaartje. Twee vliegen in één klap.”

Kaartjes bestellenLaura Cuyvers: “Na één week bestelden al tientallen mensen uit gans Vlaanderen kaartjes, een onverhoopt succes. Het is nu de bedoeling om tegen Music For Life op kruissnelheid te zitten en een mooi bedrag af te leveren.”De kaartjes kunnen besteld worden via kuifenduif@gmail.com of op www.facebook.com/kuifenduif.

Meer info?Laura Cuyvers op 0494 88 34 26 kuifenduif@gmail.com - www.facebook.com/kuifenduif

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer