PXL-onderzoekers van de grond met 40 Limburgse ondernemers

Print
PXL-onderzoekers van de grond met 40 Limburgse ondernemers

Foto: KH

Hasselt - Naar aanleiding van sociaal experiment "PXL breekt uit", wordt er voor de verandering gebrainstormd op vijftig meter hoogte. Enkele onderzoekers van de hogeschool nemen een groepje Limburgse CEO's mee de lucht in om er te praten over innovaties. "Op die manier willen we de blik verruimen van de Limburgse ondernemers", zo klinkt het.

PXL breekt opnieuw voor twee dagen uit. Vandaag en morgen sluit de hogeschool zijn gebouwen en staan er allerlei projecten op het programma. Ook het expertisecentrum Innovatief Ondernemen, de onderzoekscel van de school die zich bezig houdt met hoe bedrijven beter kunnen functioneren, doet mee. Voor de onderzoekers is the sky the limit: ze nemen veertig Limburgse ondernemers mee de lucht in om er te brainstormen over innovaties. 

Door op vijftig meter hoogte te praten met de ondernemers, hoopt PXL hun blik te kunnen verruimen. "Het is belangrijk voor onze Limburgse CEO's om een helikoptervisie te hebben over innovaties voor het Limburgse bedrijfsleven", zegt Evi Knuts, onderzoekshoofd van het centrum. De onderzoekers en de ondernemers zullen het onder andere hebben over innovatief werkgedrag, klantgerichtheid en marketing.