2Empress: "'The Sky is the Limit' heeft ons enorm geholpen"

Fans van 'The Sky is the Limit' kennen het dj-duo 2Empress als geen ander. De twee vrouwen toonden wat ze waard waren achter de draaitafels en dat werpt nu z'n vruchten af.

mige

"We begonnen op Daydream voor een bijna lege tent te spelen, maar in een mum van tijd liep ze helemaal vol. Waanzinnig", steken de dames van wal. "Of het Vier-programma daarbij geholpen heeft? Zeker wel, we merken dat ook als we op de wei lopen. Opeens worden we herkend."

Het belooft een druk jaar te worden voor 2Empress, de single met de Limburgse Axeelia is net uit, en de dames zijn al volop bezig met nieuw materiaal. "We willen in 2016 een pak nieuwe releases op de wereld loslaten, de single met Axeelia was nog maar het begin. We merken ook dat, hoe langer we in het vak zitten, hoe meer respect we krijgen. Andere dj's komen nu al eens naar ons kijken en zeggen achteraf: jullie kunnen er echt wat van! Dat doet deugd, want de dj-wereld is toch vooral mannelijk. Om als vrouwen serieus genomen te worden moet je al goed je best doen."

Lees meer over de festivals