© RA

© EdA

thumbnail: null
thumbnail: null

Robert Abigail start met eigen school

Met meerdere gouden en platina hitsingles, zoals ‘Meneando’, ‘Mojito Song’, ‘Merengue’, ‘Good Times’ en ‘Cuba’, is Robert Abigail al jaren één van de meest succesvolle dj/producers van de Lage Landen. De man wil nu zijn kennis delen met jonge aspirant dj’s en/of producers in zijn eigen ‘Robert Abigail Academy’.

mal

© EdA

“De jeugd van tegenwoordig is al lang niet meer bezig met gezelschapsspelletjes, kampen bouwen, knikkeren of op straat spelen.... Nee, ze willen weten hoe een mengpaneel werkt, wat virtual dj is en berekenen minutieus hoeveel geld ze kunnen uitgeven aan een flashy koptelefoon” aldus Robert Abigail. In de ‘Robert Abigail Academy’ wil ik talentvolle jeugd begeleiden en ze de kans geven zich te ontwikkelen. Ik wil hen op een leuke, maar gestructureerde manier laten kennismaken met heel het dj/producer gebeuren.

Iets voor jou? Ben je tussen 12 en 18 jaar en dit is helemaal jouw ding? Zend dan een filmpje of audiobestand in van een eigen dj-set van maximaal 15 minuten. Een eigen nummer of een remix van een bestaande track mag uiteraard ook. De stijlen kunnen variëren van House, Deep House en EDM, tot Progressive, Tropical,... Mail je inzending via een private link (soundcloud, hearthis, dropbox) en je contactgegevens naarinfo@robertabigailacademy.com .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer