Celebs

Kroonprinses van Zweden toont prins Oscar

Print
Kroonprinses van Zweden toont prins Oscar

Foto: kungahuset.se

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar echtgenoot Daniel hebben twee nieuwe foto’s vrijgegeven van hun zoon: prins Oscar. Op het eerste kiekje poseert de prinses trots met haar zoontje, op de tweede foto draagt een glunderende grote zus Estelle het ventje.

De foto’s werden gedeeld om iets terug te doen voor alle mensen die het adellijke paar feliciteerden met de geboorte van de kleine Oscar. “Hartelijk bedankt allemaal voor de lieve wenden die we ontvingen na de geboorte van prins Oscar en de verjaardag van prinses Estelle. We zijn vereerd met de belangstelling en zijn verheugd dat zovelen ons geluk delen”, staat er op de vorstelijke Facebook-pagina.

Prins Oscar werd geboren op 2 maart in het Karolinska ziekenhuis in het Zweedse Solna. Hij is derde in de lijn van troonopvolging. Mama Victoria en zus Estelle komen voor hem. Eerder deelde het Zweedse koningshuis al een kiekje van de pasgeboren jongen in zijn bedje.

 

Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag...

Geplaatst door Kungahuset op donderdag 24 maart 2016
 

Första bilden på Prins Oscar! Prinsen är fotograferad på Haga slott, fem dagar gammal.

Geplaatst door Kungahuset op maandag 7 maart 2016
 

Idag fyller Prinsessan Estelle 4 år. Grattis!Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Geplaatst door Kungahuset op maandag 22 februari 2016

Niet te missen