© vijf

Marvin: “Chiara en ik samen? Ik hang me nog liever op”

Marvin Ndiribe, veruit de meest besproken deelnemer van ‘Temptation Island’, reageert in Dag Allemaal op de scheldtirade die hij vorige week in een Antwerps restaurant te verwerken kreeg van verleidster Chiara. “Zij mijn nieuwe mokke? Ik hang mezelf nog liever op.”

mtm

De klanten van het Antwerpse restaurant Taketwo werden vorige week opgeschrikt door een felle ruzie tussen de twee. Terwijl de 23-jarige Marvin er met een blondine zat te eten, stormde een razende Chiara de zaak binnen en begon ze Marvin uit te schelden voor “vuile bedrieger”. “Ze was niet tot bedaren te brengen”, aldus de zaakvoerder in Dag Allemaal.

De ‘liefde’ tussen de twee - die tijdens het Vijf-programma Temptation Island nog samen de lakens deelden - is duidelijk bekoeld. “Die Chiara mijn nieuwe mokke? Haha, ben je zot? Ik hang mezelf nog liever op. We zagen elkaar wel nog eens na het programma, maar dat stelde niets voor”, aldus Marvin. “En die vertoning? Wat denkt die Chiara wel? ’t Was om door de grond te zakken van schaamte.”

Ook Chiara heeft al spijt van haar avontuurtje. “Waarom ik het heb gedaan? Den drank? De verveling? De zon? Ik had die dag behoorlijk wat op. Vijf flessen rosé en een fles wodka, denk ik.”

Een straffe uitspraak, die in Dag Allemaal meteen vergezeld wordt van een waarschuwing van Eric Vereecke, directeur van ontwenningskliniek Solutions. “Drink alstublieft wat minder, meisje. Anders loopt het slecht af met jou.”