Oma- en opadag en foute oefenavond bij Dansclub CLAP

Print
As - Op zaterdag 5 maart was er 's morgens veel volk voor de oma- en opadag en 's avonds voor de foute oefenavond.

Het was weer een drukke en gezellige boel tijdens de oma- en opadag. Er waren dan ook heel wat oma's, opa's, moekes, vakes, bomma’s en bompa’s naar de dansclub gekomen om hun kleinkind te zien dansen. En natuurlijk mochten ze samen met kleinzoon/kleindochterlief ook een danspasje doen. De kindjes van de groepen Kleuterdans en Kids Dance 1 deden erg hun best om hun mooie dansjes te laten zien en tijdens de pauze kreeg iedereen nog een lekker stuk zelfgebakken cake! We kunnen zeggen dat het een zeer geslaagde editie van de grootouderdag was.
’s Avonds werd er ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan voor de eerste keer een Foute Oefenavond georganiseerd voor de volwassenen. En dat het goed fout was, dat konden alle aanwezigen beamen. Verschillende dansers kwamen fout verkleed, er werd foute cake geserveerd en ook de foute muziek mocht natuurlijk ook niet ontbreken!
Na de receptie en de onthulling van de aanvulling van de ‘Wall of Fame’ van de laatste 5 jaar, gingen de remmen los, eerst langzaamaan, maar daarna zat de sfeer er goed in. Het staat nu al vast dat er zeker nog een 2de editie zal volgen!
Alle info over onze dansclub vind je op www.dansclub-clap.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio