© HBVL

“Laatste twee jaar volledig ingezet op kinderactiviteiten”

Center Parcs Erperheide werd vandaag uitgeroepen tot één van de beste hotels van Europa. Belangrijkste reden blijkt de kindvriendelijkheid te zijn “en daar zijn we heel tevreden mee, want we focussen al twee jaar enorm op kindvriendelijke activiteiten voor de allerjongsten”, vertelt Frank Van Ouytsel, General Manager van Center Parcs Erperheide.

mige

“Vorig jaar kregen we al de prijs voor beste familie-accommodatie in België. We hebben een hele weg afgelegd de laatste twee jaren. Er zijn twintig nieuwe kinderactiviteiten bijgekomen. Zo is er het nieuwe concept van de ponyvakantie. In dat opzet huur je een huisje en krijg je er een pony bij die je voor de deur kan laten grazen, die de kinderen kunnen verzorgen en waarvoor ze nadien een diploma krijgen voor ponyverzorger. Het kind krijgt daardoor het gevoel dat het de eigenaar van pony’s is. Dat concept is zo succesvol geworden dat het nu ook in Nederland is overgenomen.”

“We hebben ook een kidssafari, waarbij kinderen met een kleine Defender met een helm op gas kunnen geven door een parcours en zelf kunnen sturen. We waren ook één van de eersten die een uitgebreide binnenspeeltuin uitbouwden. Dit jaar gaan we dat concept ‘Baluba’ nog vernieuwen en uitbouwen. We hebben jaren geleden er expliciet voor gekozen om ons op het jongere segment te richten. Kinderen van 7 tot 9 jaar kunnen hier samen met hun familie de tijd van hun leven beleven. Bij Vossemeren, onze Limburgse collega, zijn ze dan weer meer gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio