© Shutterstock

Mama toont dat van thuis uit werken niet altijd makkelijk is

Thuis werken is een moeilijke opdracht als er kinderen rondlopen. Dat bewijst de Australische blogster Constance Hall met een foto waarop haar dochter tijdens de werkuren over haar gezicht klimt. Sinds ze het kiekje deelde, tonen veel andere mama’s dat het een grote uitdaging is om thuis hun job te doen.

vwh

Constance werkt thuis, waar ook haar vier kleine kinderen wonen. Die vragen soms zoveel aandacht, dat ze met moeite aan werken komt. Bij wijze van grap, deelde ze afgelopen zaterdag een foto van haar dochter die aandacht opeiste tijdens de werkuren. Ze deelde het via Facebook en het heeft intussen al meer dan 23.000 likes verzameld. “Respect aan alle mama’s die al te horen kregen dat van thuis werken makkelijk is. Ja, kijk, het is verdomme echt makkelijk”, schrijft ze cynisch bij het beeld. Sindsdien laten ook andere mama’s en papa’s in de meer dan achthonderd reacties onder de foto weten dat van thuis werken niet altijd even vlot gaat.

“Ik werk twee dagen in de week thuis en ik kan er niet tegen wanneer mijn collega’s me plezier wensen tijdens ‘mijn dagje vrij’. Ze snappen het gewoon niet. De volgende keer vlieg ik uit”, schrijft mama Casey Perham. “Mijn man werkt van thuis. Na enkele uren zegt onze vierjarige zoon dat het genoeg is geweest omdat papa zijn geld heeft verdiend”, schrijft Catherine Blythe. Sommige ouders plaatsen een foto van hun chaotische werkplek in huis om aan te tonen dat ze de blogster helemaal begrijpen.

Niet te missen