PXL-student sleept prestigieuze startup-nominatie in de wacht

Print
PXL-student sleept prestigieuze startup-nominatie in de wacht

Foto: PXL

Hasselt -

Wouter Vandenneucker studeert elektronica-ICT aan de PXL hogeschool in Hasselt. Hij combineert zijn studies met twee ondernemingen, en met één van die twee maakt hij nu kans op de ‘Student Startup of the Year’-prijs te winnen.

Student Wouter Vandenneucker is co-founder van Cr3do, een bedrijf dat actief is in 3D-consulting, 3D-modeling en 3D-printing. Specifiek focust het bedrijf zich op het printen van architectuurmaquettes. “Geïnteresseerde architecten kunnen op dit moment via een eerste versie van de website aangeven wat voor maquette ze willen. Ondertussen werken we ook aan een tweede versie van het platform. Die zullen we in maart lanceren.”

Het bedrijf won onlangs de JCI 18-28 prijs, en won zo €125.000 aan risicokapitaal. Nu is het bedrijf dus opnieuw in de running voor een grote prijs. “Deze prijs winnen zou een mooie validatie zijn van het werk dat we er met het hele team hebben ingestoken gedurende de afgelopen maanden,” reageert Wouter Vandenneucker enthousiast op deze nominatie.

Stemmen voor Wouter en Cr3do kan nog tot 17 februari via deze link.