Paul McCartney komt naar Rock Werchter en Pinkpop

Print
Paul McCartney komt naar Rock Werchter en Pinkpop

Foto: Koen Bauters

Fans van Paul McCartney krijgen deze zomer twee keer de kans om de ex-Beatle in de buurt aan het werk te zien. De zanger komt in juni zowel naar Pinkpop als Rock Werchter.

Zowel Rock Werchter als Pinkpop voegen vandaag Paul McCartney toe aan hun affiche. De ex-Beatle sluit de 47ste editie van Pinkpop af op zondag 12 juni. “Ik hou van het publiek op festivals en ben dan ook van plan om Pinkpop met een groot feest af te sluiten. Nog nooit eerder stond ik op een festival in Nederland dus is het voor mij en het publiek een spannende nieuwe ervaring, maar we gaan zeker met z’n allen rocken. Bereid je voor Pinkpop, we komen er aan. Ik zie jullie in juni.” aldus Paul McCartney. 

Op donderdag 30 juni zakt de zanger af naar ons land om de wei van Rock Werchter op z'n kop te zetten. "We hebben zo veel plezier gehad op festivals overal ter wereld de voorbije jaren. Mijn band en ik kijken hard uit naar ons allereerste festivaloptreden in België. Ik heb heel veel goeds over Rock Werchter gehoord. Het wordt een geweldige avond vol rock’n roll. Het wordt een feest."