Bordeaux schorst eigen spelers na gevecht in kleedkamer

Print
Bordeaux schorst eigen spelers na gevecht in kleedkamer

Prior (doelman, links) en Sané (centraal) in de match tegen Nantes. Foto: AFP

De Franse voetbalclub Bordeaux heeft spelers Jérôme Prior en Lamine Sané op non-actief gezet. Aanleiding van de schorsing zou een incident zijn dat plaatsvond in de kleedkamer, net na de verloren bekerwedstrijd woensdagavond tegen Nantes. Volgens de Franse sportkrant L’Equipe waren de twee op de vuist gegaan. Het zou zelfs zo hevig zijn geweest dat uiteindelijk de security van het stadion eraan te pas moest komen om de twee te scheiden.

De Girondins benadrukken donderdag op de clubwebsite echter dat ze verder geen details kwijt willen. Hoe lang de spelers op non-actief zullen staan, is nog niet bekend. Bordeaux liet enkel weten dat het gaat om de 28-jarige Senegalese verdediger Lamine Sané en de 20-jarige Franse doelman Jérôme Prior.

De feiten deden zich voor na de wedstrijd tegen Nantes in de Coupe de France. Bordeaux verloor die match na verlengingen met 3-4 en werd hierdoor uitgeschakeld in de achtste finale van de beker. Beide spelers speelden de volle 120 minuten mee.

De club uit het zuidwesten van Frankrijk staat momenteel elfde in de reguliere competitie en kon in hun laatste vijf competitiewedstrijden slechts een keer winnen.