Vrouw wil kapper vermoorden na mislukt kapsel

Print
Vrouw wil kapper vermoorden na mislukt kapsel

Foto: rr

Het kapsalon binnenstappen, vragen om je haar een beetje bij te knippen en achteraf het gevoel hebben dat je buitenwandelt als een gecoiffeerde poedel. Velen hebben ooit wel eens een slechte ervaring gehad bij de kapper. Maar in San Diego zorgde zo’n “mislukt” nieuw kapsel woensdagochtend bijna voor een fatale afloop.

Adrian Blanche Swain (29) had woensdagochtend om 9.30 uur een afspraak bij een lokale kapper in San Diego, in de Amerikaanse staat Californië. Na de knipbeurt leek alles in orde te zijn. Swain betaalde en ging naar huis.

Drie uur later keerde de furieuze dame echter terug naar de 619 Barber Shop om te klagen over haar nieuwe kapsel. Dat zegt Ray Battrick van de lokale politie. “Swain haalde een pistool boven, probeerde drie keer de trekker over te halen, maar het wapen - waar effectief kogels in zaten - blokkeerde”, zegt Battrick.

De kapper en een aanwezige klant konden de vrouw overmeesteren en haar pistool afpakken. Swain werd uiteindelijk gearresteerd en zal voor de rechtbank verschijnen voor poging moord.