Hoeselts Toneelgezelschap lacht met Fik, Fons en Frans

Print
Hoeselts Toneelgezelschap lacht met Fik, Fons en Frans

Foto: Marc Hellemans

Hoeselt - Na het grote succes van het volksstuk Clementine tijdens de voorbije maand november, brengt het Hoeselts Toneelgezelschap (HTG) in februari, als tweede theaterstuk van zijn 44ste speelseizoen, 'Fik, Fons en Frans', een kluchtige brok lachplezier van Ray Cooney, in een regie van Davy Bikkems.

'Fik, Fons en Frans' (oorspronkelijke titel 'Tom, Dick and Harry') is een knotsgekke klucht van de Engelse blijspelkoning Ray Cooney. Fik (het koosnaampje van Frederik), Fons en Frans zijn drie broers. Fik en zijn vrouw kijken vol verwachting uit naar de komst van de dame van een adoptiebureau. Van haar verslag hangt het af of zij in aanmerking zullen komen voor de adoptie van een kindje. De andere twee broers kleuren steevast buiten de lijntjes en doen goed bedoelde pogingen om met lumineuze ideeën en grandioze voorstellen de adoptie te doen slagen. Helaas… een ramp wordt het! Dat betekent uiteraard: Lachen geblazen!

Spelen het spel mee: Pedro Tielens, Geroen Rubens, Guy Béres, Liselot Sauwens, Joke Hellemans, Julien Swennen, Xavier Corstjens, Marleen Reyskens en Winand Barzeele.

Opvoeringsdata: vrijdag19, zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 februari 2016 om 20 uur in GC Ter Kommen te Hoeselt.

Kaarten kunnen besteld worden via reservaties@htghoeselt.be, of bij Plessers-Huls – 0474 62 32 89 of 089 41 40 10.
www.htghoeselt.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio