Videoclub maakt muziekclip

Print
Videoclub maakt muziekclip

Foto: Jean Vanonckelen

Loksbergen

Halen - Enkele leden van de Schaffense Videoclub hebben een videoclip opgenomen met de groep Inner Sun. Na wat zoekwerk konden ze terecht in de vroegere fotostudio van ‘Foto Pavan’. De nodige verlichting en apparatuur waren daar aanwezig.

Verschillende acties (zanger-gitarist,violiste,keyboard,danseres) werden nauwgezet in een tijdscode opgenomen gekoppeld aan de tekst.Als achtergrond werd veelal een groene doek (greenscreen) gebruikt die in de montage vervangen wordt door videobeelden.

Hans Luyten is zanger-gitarist in de band Inner Sun, een groep met zes muzikanten. Inner Sun maakt melodieuze Engels- en Nederlandstalige (pop)liedjes die gaan over de verbondenheid tussen de mens en natuur, liefde en spiritualiteit. Samen met de bandleden tracht hij authentieke en pure muziek te brengen die mensen in het hart raakt. Zijn liedje 'Engelvuur' gaat over het verlangen naar een liefdevolle ontmoeting, van hart tot hart. De persoon tot wie hij zich richt is bijzonder mooi en straalt zuiverheid en pure liefde uit, recht uit het hart. Ze is dus net als een engel en bovendien symboliseert ze als het ware al die ideeën en gevoelens die als een rode draad door onze liedjes lopen.

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio