Voorzitter Ward Conings (Unizo) brengt maiden speech tot goed einde

Print

Foto: EDGARD BRONCKAERS

Maasmechelen - Al Mulino in Maasmechelen was terug de ontmoetingsplaats voor de 150 ondernemers voor de jaarlijkse Unizo Nieuwjaarsbrunch met gastspreker Philippe Muyters. Voorzitter Ward Conings bracht zijn maiden speech tot een goed einde.

De gasten van de Nieuwjaarbrunch werden verwelkomd door het bestuur van Unizo Maasmechelen. Na enkele stevige knuffels en handjes kregen ze een fris glaasje prosecco aangeboden door de hostesses van ST-Promotions. Via een walking-brunch mochten ze nadien genieten van de verse overheerlijke creaties van de chef kok.
Na de eerste nieuwjaarstoespraak van Unizo voorzitter Ward Conings, waarin hij zijn team bedankte voor het harde werken in een gezellige sfeer, was het tijd voor gastspreker Philippe Muyters.

Philippe Muyters – (Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport) kwam met het heugelijk nieuws uit Zolder dat België goud en brons had behaald bij de beloften op het WK veldrijden.
De Vlaamse minister gaf een toelichting over zijn visie op 2016 alsook de politieke toestand van ons land. “Kleine en Middelgrote Ondernemingen zijn het hart van onze economie” was toch de hoofdmoot van zijn toespraak.

Eerste schepen Georges Lenssen, burgemeester Raf Terwingen had verplichtingen, deed de Maasmechelse plannen uit de doeken.

De genodigden konden na de toespraken verbroederen en verder genieten van de hapjes en drankjes.

Foto’s: https://www.facebook.com/bronckaers.edgard/media_set?set=a.10207124072732571.1073742021.1604377839&type=3&pnref=story


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio