© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

© EDGARD BRONCKAERS

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vlaamse Titels de kers op de taart voor Mixed Event X

Elk jaar is het met verbazing kijken als je de Vrietsel binnenkomt voor het bijwonen van het Mixed Event. Ook dit jaar mag men een pluim geven aan alle medewerkers van MAC, het jubileum Mixed Event X was nog mooier en groter. Het publiek werd weer in de watten gelegd met een twintigtal kampen afgewisseld met de ST-Promotions danseressen. De Vip tafels waren in geen tijd uitverkocht en de voorverkoop (400) liep als een vuurtje. Groot feest dus in De Vrietsel, zeker toen beide kampers van MAC de Vlaamse titel behaalden onder het toeziend oog van burgemeester Lydia Peeters.

EDGARD BRONCKAERS

Marc Debois en zijn team mochten terugblikken op een geslaagde avond. Marc was trots op alle kampers van MAC. Hij zag een hoofdpartij in de A-klasse op het scherp van de snede, met erg goede acties van beide kampers.Hij was ook fier als vader en trainer, toen de optimale voorbereiding op de partij van Nino beloond werd met de Vlaamse Titel. Marc: “Nino bereidt zich steeds optimaal voor op een partij, net als alle anderenHet gevoel is voor mij hetzelfde als bij een andere kamper, ben waarschijnlijk wel wat zenuwachtiger maar that’ s it. Nino heeft de meest onorthodoxe stijl van vechten in de club en dat heeft hij wel wat van mij. Hij had een erg moeilijke jongen uit Lokeren tegen zich maar dat weet je op dit niveau is geen enkele partij makkelijk.1ste ronde begon wat moeilijk maar Nino kon vanaf ronde 2 zijn stempel doorduwen met enkele mooie draaitrappen die goed binnen zaten, ronde 3 en 4 nam hij ook zijn punten in een spectaculaire partij en won dus unaniem de Vlaamse titel.”Ook Kerem Lort deed hem dat na. Marc: “Kerem Lort won ook de titel -67 kg en dit op Muaythai regels, Kerem vocht verleden jaar zijn 1ste C-partij en nu dus voor de Vlaamse titel. Kerem een voorbeeld voor heel veel jongens dankzij zijn tomeloze inzet maakte een grote vooruitgang het laatste jaar. Als Kerem won behaalde hij niet alleen de Vlaamse Titel, maar ook de overstap naar de B-klasse. De week voor zijn partij werd Kerem tot overmaat van ramp nog ziek. Enkele dagen het bed houden, zijn partij annuleren was voor hem geen optie. Een geducht tegenstander uit Lommel met een pak ervaring, dan weet je dat ook dit moeilijk wordt.Schoeters scoorden met levertrappen, Kerem nam over met lowkicks en mooie stootcombinaties. Ook hier was de jury unaniem in het voordeel voor Kerem. Vlaams kampioen én gepromoveerd tot B-klasser.”Marc was ook tevreden over de kampen van: “Scott Appeltants vocht een goede partij, kwam heel goed terug in ronde 3 maar net iets te laat.Hasan Aberzak mocht na 3 jaar uit de ring te zijn geweest nog eens aantreden, werkte goed met knie en stootcombinaties en won mooi op punten. Ook Jawad Jamali knalde er een heerlijke partij uit met hoge trappen, een Muay Thai vechter in hart en nieren.”Foto’s: https://www.facebook.com/bronckaers.edgard/media_set?set=a.10207080091273062.1073742020.1604377839&type=3&pnref=storyhttp://www.fightview.nl/MIXED-EVENT-X-FOTOGRAAF-JOS-ERKENS.html

Uitslagen:Vlaamse Titel:Vlaamse titel K-1 -70kg over 4 keer 2’Nino Debois (MAC) wint op pnt van Badr Hadou (Fighters Lokeren)Vlaamse titel MT -67kg over 4 keer 2’Kerem Lort (MAC) wint op pnt van Sam Schoeters (Siam-ni)

A-Kamp:Yousef Boulahtari (Top-action) wint op pnt van Moreno Janssen (Jegogym NL) in K1

B-Kamp:Bilal Loukiki (Hoyersgym NL) wint op pnt van Salim El Amrani (Saidgym) in K1Hamza Bahrou (DC Boxing) wint op pnt van Taber Salbi (Queensbury) in MT.Tom Van Lier (Team Thriving NL) wint op pnt van Akin Kocak (Fidangym NL) in K1.Haitem Touiri (Heatubun NL) wint door Med. Interventie van Anas Naaina (MT Genk) in MT.

C-Kamp:Anas Bentaib (TAP) wint op pnt van Fuad De Kroon (Alken NL) in K1.Ilyass Coucke (Black Panters) wint op pnt van Scott Appeltants (MAC) in K1.Jelle Janssen (Top-action) wint op pnt van Shukkey Abdulgadir (Fidangym NL) in MT.Pieter Harms (Siam-ni) wint op pnt van Ali Rafi (Team t rooi) in K1.Jawad Jamali (MAC) wint op pnt van Jelte Blommaert (Queensbury) in MT.Viskan Makaev (Deathrow) wint op pnt van Jelouli El Housyin (MT Genk) in MT.Kathanbold Bayarsaikhan (Team t rooi) wint op pnt van Bas Van Dijk (Siam-ni) in K1.Jarno Errens (Team Thriving NL) wint op pnt van Jamie Gastmans (Topfighter) in MMA.Damiano America (Fightclub Bilzen) wint door Diskw. 2e ronde van Elias Rabbaoui (MT Genk) in K1.Hasan Aberzak (MAC) wint op pnt van Oguz Aksu (Fidangym NL) in K1.Michael Sommen (Team Xtreme) wint op pnt van Nick Janssen (Heatubun NL) in K1.Artur Sczepaniak (Mixfighter Genk) wint op SubM van Thomas Longowski (Fighting factory) in MMA.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio