Film over Johnny Tiger is klaar

Print
Neerpelt - Twee studenten van de tv -en filmacademie van Genk hebben een docu-film gemaakt over Johnny Tiger. De film heeft als titel 'Day after Day’.

Johnny Tiger uit Neerpelt werd in 2014 benaderd door Cedric Ceglowski (foto) van de tv-en filmacademie (Mad-Faculty) in Genk.  "Cedric vroeg of ik wilde meewerken aan de opname van een film over mijn bekendste compositie 'Day after Day", aldus Johnny Tiger. "Ze hadden mij ‘gegoogled’ en vonden genoeg stof voor een film, zoals o.a het ‘Muzikaal Columbarium’ en het succes van Day after Day"
De filmopnames vergden heel wat tijd en moeite en gebeurden op diverse locaties genomen, o.a bij Radio Monza in Kinrooi met papa Leone en Peeke. De apotheose vond plaats in ‘De Kleine Komedie’ in Neerpelt waar Johnny Tiger een optreden gaf. "Verschillende mensen werden geinterviewd, zoals Rudi Maes, de muzikant, componist en arrangeur waarmee ik als sinds 1984 samenwerk. Deze film is een grote eer voor mij en in het kader van de viering van ’50 jaar singer-songwriter’ is deze film de kers op de taart."
Wanneer en waar de film wordt vertoond, wordt later bekendgemaakt.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio