Diepenbekenaar met clusterhoofdpijn: “Ik ben volledig gehandicapt geworden, en ben nu ook een oog kwijt”

Peter Ketelslegers heeft het dezer dagen moeilijker dan ooit. Niet alleen zijn de clusterhoofdpijnen weer volop hoogtij aan het vieren, door de koude werken zijn elektroden ook amper. En nu blijkt ook nog dat bij zijn laatste operatie een zenuw is geraakt, waardoor hij één oog voorgoed is kwijtgeraakt.

mige

In een Facebookpost lucht de man even zijn hart. “Lieve mensen. Ik wil even iets over mezelf zeggen. Bij mij blijft de situatie hetzelfde. Ik heb nog altijd heel veel pijn. Ik zit niet meer veel op Facebook, want ik heb weer last van clusterhoofdpijn. Om gek van te worden. En die constante zenuwpijnen er nu ook nog bij. Bovendien heb ik ook superveel last van mijn hart. Ik val echt van het één in het ander. S

oms zie ik het niet meer zitten, maar mijn vrouw en mijn schatten van kinderen houden me recht. Net als de steun van vrienden die ik krijg. Voor hen blijf ik vechten, alhoewel het voor mij momenteel heel erg moeilijk is met al die pijn. Het is me niet gegund. Ik slaap bijna niet van die ellendige pijn en kan nu ook niet meer buiten komen, de koude pakt gewoonweg op mijn elektroden. Sorry dat ik zo weinig van me laat horen, maar ik heb het echt moeilijk om te typen met één oog. Het andere oog ben ik kwijt door de laatste operatie, toen hebben ze iets geraakt in mijn hersenen. Een zenuw waardoor ik nu één oog kwijt ben. Dat is niet fijn hoor. Ik wou jullie allemaal toch even op de hoogte houden.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio