Dansclub CLAP bestaat 20 jaar

Print

Foto: Tonino Di Pietrantonio

As - 20 jaar geleden, in 1996, werd Dansclub CLAP opgericht door 4 gepassioneerde dansers: Carine, Liliane, Albert en Peter. De voorletters van hun namen werd meteen de naam van de club: CLAP.

Doorheen de jaren zijn er wel wat wijzigingen geweest in het bestuur en het lerarenteam, maar zelfs na 20 jaar blijven Albert en Liliane, samen met de jeugdleraars Heidi, Karen, Debbie en Naomi, nog steeds 100% voor de dansclub gaan en zorgen er nog met evenveel passie voor, dat alle leden de dag van vandaag nog kunnen doen wat ze allemaal zo graag doen: dansen!

Dit jubileumjaar zullen er in de loop van het jaar een aantal feestmomentjes plaatsvinden met als hoogtepunt uiteraard de show die dit jaar volledig in het teken van het 20-jarig bestaan staat.

Het startschot werd gegeven op dé dag toen alles begon (maar dan 20 jaar later): vrijdag 15 januari. Alle leden konden samen komen klinken op de afgelopen 20 jaar en op de mooie jaren die nog mogen komen. Als extraatje konden alle aanwezigen al een eerste glimp opvangen van het nieuwe logo door middel van een lekkere cake!

Tijdens de maand januari start Dansclub CLAP weer met een aantal nieuwe cursussen en instapmomenten. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met onze gezellige dansclub. Wij bieden dansen aan voor jong en oud: Kleuterdans, Kids-dance, Street & Video voor tieners, jeugd en 25-plussers, Moderne dans, maar ook Zumba Fitness en Zumba Light, zowel als Stay Fit voor de actieve 50-plussers. Voor koppels zijn er de cursussen Caféboogie en Party Fun. Dus, voor ieder wat wils!

Alle info over de lesdata vind je op onze website: www.dansclub-clap.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio