© Peter De Bruyn

Harry Everts Maaseikenaar van het jaar

Harry Everts is de Maaseikenaar van 2015. Het gaat om de eerste verkiezing van Maaseikenaar van het jaar in de gemeente Maaseik. In de finale gaat Harry, Henri Verlaak en Thérèse Godelaine vooraf.

Peter De Bruyn

Harry is de eerste Maaseikenaar van het jaar. Het gaat om een nieuw en lokaal initiatief. Tijdens de maand december konden de mensen van Maaseik een medebewoner nomineren. Bijna 400 inwoners deden dat, wat resulteerde in 37 kandidaten. Hiervan gingen de 3 kandidaten met de meeste voorkeurstemmen, door naar de finaleronde. Aan de daarop volgende stemming namen meer dan 1.200 Maaseikenaren deel en het leverde Harry Everts de overwinning op. Hij mag zich de eerste Maaseikenaar van het jaar noemen.

Harry Everts verblijft momenteel, zoals dat al 20 jaar het geval is, tijdens de winter in Spanje. Daar runt hij een kamp voor talentvolle motorcrossers. Na het vernemen van het nieuws over zijn overwinning, stuurde hij de volgende e-mail: "Met deze wil ik u en alle mensen bedanken, omdat ik verkozen ben tot Maaseikenaar 2015. Ik ben momenteel in Spanje en heb het gevolgd via Facebook. Ook het filmpje dat geplaatst werd met Vital Borkelmans, heb ik gezien. Ik ben er trots op en het doet nog wat zo een eer te krijgen. Ik vind het super en verder nog mijn beste wensen en groetjes aan iedereen die aan de wedstrijd heeft deelgenomen."

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio