© Photonews

Chris Brown opnieuw beschuldigd van slaan vrouw

R&B-zanger Chris Brown wordt beschuldigd van het slaan van een vrouw in zijn hotelsuite in Las Vegas, meldt entertainmentwebsite TMZ. De vrouw zou een smartphone binnen hebben gesmokkeld, maar werd betrapt waarop Brown haar in het gezicht sloeg. De zanger moest in 2009 nog een werkstraf uitvoeren omdat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna bont en blauw had geslagen.

flb

Liziane Gutierrez, het vermeende slachtoffer en vooral bekend als de Braziliaanse Kim Kardashian-lookalike, zou een foto hebben willen maken van Chris Brown in zijn hotelkamer in Las Vegas. Maar dat zou niet naar de zin geweest zijn van de zanger, want hij had zijn bodyguards de opdracht gegeven geen smartphones toe te laten. Toen hij haar betrapte, zou hij beginnen schreeuwen zijn, sloeg hij haar in het gezicht en nam haar telefoon af. Ze verliet daarop het feest en belde een paar uur later de politie.

De politie heeft alvast te kennen gegeven dat het een onderzoek is gestart naar de vermeende mishandeling en diefstal. Ondertussen liet Brown zich eens goed gaan in een intussen verwijderd filmpje dat hij op Instagram had gepost, waarbij hij de vrouw "een lelijke oude trut" noemt. Volgens zanger en vriend van Brown Jason Derulo heeft Liziane Gutierrez hem ook al eerder beschuldigd van mishandeling.