© Photo News

Steven Gerrard: “2016 is waarschijnlijk mijn laatste jaar als speler”

Voormalig Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard mikt op een terugkeer naar Anfield, waar hij tot de trainersstaf zou willen toetreden wanneer zijn spelerscarrière tot een einde komt. Dat zou dit jaar nog kunnen zijn, zo verklaarde hij zaterdag in de Daily Telegraph.

De 35-jarige Gerrard ruilde op het einde van het vorige seizoen na 710 wedstrijden in het shirt van Liverpool de ‘Reds’ voor het Amerikaanse LA Galaxy. “Ik ben niet 100 procent zeker, maar ik denk dat het waarschijnlijk mijn laatste jaar als speler is”, aldus Gerrard. “Ik heb een gesprek gehad met Liverpool-manager Jürgen Klopp. De club heeft me laten weten dat ze me graag zien terugkeren.”

“Eigenlijk ben ik beschikbaar vanaf november-december 2016”, stelt de Liverpool-legende, die 114 caps voor Engeland verzamelde. “Iedereen in de voetbalwereld zal weten dat ik dan beschikbaar ben”, besluit Gerrard, die de Engelse Voetbalbond (FA) oproept meer inspanningen te doen om ervaren spelers na hun carrière bij het voetbal te betrekken.

De 10 meest ongelooflijke goals van Steven Gerrard

© Youtube

Steven Gerrard is aan zijn laatste jaar als voetballer begonnen. Dat maakte de Engelsman bekend in een interview met de Daily Telegraph. Tijd dus om zijn tien meest ongelooflijke goals op een rij te zetten. Gerrard kon als geen ander snoeihard uithalen...