© Karlien Surdiacourt

Mama maakt zelf regenboogtruitjes voor zoontjes die K3-fan zijn

Onlangs werd aangekondigd dat JBC de bekende regenboogjurkjes van K3 ook voor volwassen vrouwen op de markt zal brengen. Maar jongetjes die fan zijn van het meidentrio worden in de steek gelaten. Voor hen in het aanbod immers geen leuke regenboogkleding. Karlien Surdiacourt, mama van twee zoontjes die heel veel van K3 houden, ging dus maar zelf aan de slag om leuke T-shirts voor hen te maken.

flb

Mama Karlien Surdiacourt vindt het jammer dat er voor haar twee zoontjes geen kleding van K3 te vinden is, de twee zijn immers heel grote fan. Ze postte op de Facebookpagina van de meidengroep dan ook een foto van haar twee knapen in een T-shirt dat ze zelf voor hen maakte, bij gebrek aan een alternatief in de winkel.

Ondertussen kreeg de vrouw al heel wat bijval van andere mensen. Zo blijkt bijvoorbeeld ook dat van Maja de Bij geen merchandising voor jongetjes beschikbaar is en omgekeerd kunnen meisjes dan weer geen kleding van Piet Piraat dragen. Misschien brengt het idee van Karlien Studio 100 op andere gedachten. De jongens zien er in elk geval apetrots uit.

Niet te missen