Prins Albert en Charlene openhartig over ouderschap

2015 was een bewogen jaar voor prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlene Wittstock dat vooral in het teken stond van hun tweeling. In een uitzonderlijk interview dat door de royals zelf op Facebook werd gepost, praten ze openhartig over opvoeding en het ouderschap. Opvallend is dat Charlene vertelt dat ze het als voormalig topzwemster belangrijk vond dat de kinderen eerst konden zwemmen voor ze beginnen stappen.

flb

Het is al een huwelijk met heel wat hoogtes en laagtes geweest, maar sinds de tweeling Jacques en Gabriella op 10 december 2014 werd geboren, lijkt er wat rust te zijn gekomen tussen prins Albert en zijn vrouw Charlene. Heel wat van hun aandacht gaat nu duidelijk naar hun twee kinderen. En aan het filmpje te zien is het vooral Jacques die van zich laat horen en niet graag stilzit.

Nu ze een eerste jaar als ouders achter de rug hebben, werd het tijd om eens terug te blikken op hoe het leven met het prinsje en prinsesje tot nu toe verlopen is. Uit het interview blijkt dat vooral Charlene zich vaak bezighoudt met de tweeling en zich volledig op het moederschap stort. Toch geeft ook Albert aan dat hij ondanks zijn vele verplichtingen zoveel mogelijk tijd met zijn kinderen wil doorbrengen.