© Photo News

© JEFFREY GAENS

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

STVV vertrekT zondag op stage naar La Manga - 19-jarige Boyamba van Schalke 04 mee op oefenkamp

Transfer of winterstage voor Dompé en Edmilson?

Zondagmiddag nemen de Kanaries in Luik het vliegtuig richting Alicante voor de winterstage. Tot nader order verwacht Chris O’Loughlin 27 spelers die mee zullen reizen naar La Manga. Daar zitten voorlopig de namen van Edmilson en Dompé nog bij. De twee goudhaantjes zitten wel volop in onderhandeling betreft een transfer naar respectievelijk AA Gent en Standard. Joseph Boyamba (Schalke 04) gaat mee op proef naar La Manga.

Gunter Schoofs

24 veldspelers, 3 doelmannen en 15 stafleden stappen in principe zondagmorgen om 10u de bus op aan het oefencomplex in Sint-Truiden. De STVV-kern slaat een week lang haar tenten op in La Manga, in het zuidoosten van Spanje. “We oefenen ginds tegen Antwerp en Lokeren. Maar er staat vooral een flinke brok fysiek werk te doen. Daarnaast plan ik heel wat tactische trainingen”, zegt coach Chris O’Loughlin, die de laatste hand legt aan de voorbereiding van de stage.

Over de nakende transfers van STVV’s goudhaantjes en de winterstage, lees je dit weekend meer in Het Belang van Limburg.