Jong en oud verbroederen op beker van de voorzitter

Print
Hoeselt - Tradities zijn er om in ere te houden. Bij tafeltennisclub Tamara uit Hoeselt weten ze dat best. In de eindejaarsperiode is het een drukte van belang in het gezellige clublokaal aan de Catsbeekstraat. Voor de vele jeugdspelers was er een fijn kerstfeestje met bowlen, binnenspeeltuin en een lekker etentje.

De klap op de vuurpijl voor de club is het jaarlijks weerkerende tornooi 'De beker van de voorzitter'. In deze formule met handicappunten volgens sterkte van de spelers neemt jong en oud, ervaren of beginneling het tegen mekaar op in een tornooi gespreid over twee dagen. Er werd gestreden op het scherp van de snee, vaak tot groot jolijt van de talrijk opgekomen supporters.

De kijkers waren enorm verbaasd over het hoge niveau van de jeugdspelers die prachtige wedstrijden aan de tafels betwistten. Blijkbaar is voor TTC Tamara de toekomst verzekerd.

Tot winnaars werden gekroond speler-trainer Adolphe Fernandez en youngster Wouter Smeets. Beiden legden een haast vlekkeloos parcours af en mochten terecht mee op de foto met de fiere voorzitter. Aankomende jeugdspeelsters en vriendinnen Lauren Colla en Caythlinn Devroey werden verkozen als revelatie van het tornooi. Hen zien we wellicht in de toekomst vaker op een podium staan.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio