OKRA Sint-Truiden viert Kerstmis

Print

Melveren

Sint-Truiden - Eenmaal per jaar inviteert het OKRA-bestuur van Sint-Truiden alle leden op een fijn en lekker kerstfeest. Bijna 100 leden tekenden present in het Parochiaal Centrum van Melveren.

Het is een goede gewoonte dat ere-pastoor Luk Lammens de OKRA-gasten welkom heet met een bezinning. Dit jaar was het thema "Kerstmis in tijden van terreur", want niet alles in deze wereld is "peis en vree" zoals het in de kerstliedjes klinkt.
Voorzitter Marc Ruymen kondigde dan het jubileumjaar aan, want in 2016 is het precies 5 jaar geleden dat vier gelijkgezinden hun schouders onder de heroprichting van OKRA in Sint-Truiden gezet hebben. "Niet dat we dat jubileum met veel feestgedruis gaan vieren, we blijven onze missie trouw en dat is de mensen kansen geven tot ontmoeting, ontspanning, bijscholing, creativiteit en sportieve exploten", zegde de voorzitter nog. Dat blijkt al meteen uit het feit dat de OKRA-senioren vanaf 11 januari elke maandag yoga gaan doen in de Trudosporthal op de Veemarkt om 10.00 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio