Kerstmarkt en babbelwandeling in Godsheide

Print

Foto: Ouderraad kindercampus Godsheide

Godsheide

Hasselt - Donderdagavond, 17 december, organiseerde KT Godsheide samen met de ouderraad een kerstmarkt en een sfeervolle babbelwandeling. Hiermee bouwden ze samen aan een traditie. De opbrengst ging dit jaar naar Bednet, een organisatie die langdurig zieke kinderen ondersteunt met synchroon internetonderwijs.

De drie wandelgroepen startten de wandeling in de kerk, waar enkele leerlingen een kerstverhaal brachten. Tijdens het 'babbel-wandelen' werd een paar keer halt gehouden voor verhalen en kerstliedjes. De modder en het duister brachten verbondenheid. Lichtstaafjes en snoepjes met een boodschap versterkten nog het kerstgevoel. En dat ondanks de lentetemperaturen!

Op de kerstmarkt geurden broodjes met worst, warme wafels en pannenkoeken. De leerlingen stelden hun knutselwerkjes tentoon. Onder het genot van een glas wijn, jenever of een kop warme soep konden ouders en leerkrachten na-'babbelen'. Met een warme chocolademelk konden de kinderen een tekening of wens maken om in de kerstboom te hangen. “Kerstmis betekent voor mij vrede, liefde en gelukkigheid voor iedereen”. Daar is toch alles mee gezegd!

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio