Hartverwarmende eindejaarswensen voor bewoners WZC Katharinadal

Print

Foto: Ine Vandeweyers

Hasselt - De eindejaarsperiode kan voor rusthuisbewoners een eenzame periode zijn. Om hen een hart onder de riem te steken, organiseerde de Stuurgroep Morele Bijstand een actie. De leerlingen van de Toverfluit in Hasselt maakten kleurrijke wenskaarten die ze samen met vrijzinnig humanistisch consulent Sara Dubois en juf niet-confessionele zedenleer Gayna uitdeelden aan de bewoners van WZC Katharinadal in Hasselt.

De kinderen bezorgden hun nieuwjaarswensen aan de bewoners. Dit gaf hen de kans ook een beetje van het rusthuisleven te proeven. Zowel de kinderen, de juf en de bewoners vonden het een bijzonder leuke ontmoeting.

Niet alleen tijdens de eindejaarsperiode staat de vrijzinnig humanistisch consulent klaar voor de rusthuisbewoners die het moeilijk hebben en graag een gesprek wensen. Gedurende de rest van het jaar kunnen zij steeds gratis beroep doen op de consulenten van de Stuurgroep Morele Bijstand voor een luisterend oor. Ook familieleden of personeelsleden die behoefte hebben aan een deugddoend gesprek zijn welkom.

Voor meer informatie kan je terecht op www.ikwilpraten.be of bij Sara Dubois in het huisvandeMens te Hasselt (A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt, 011/21.06.54 of sara.dubois@deMens.nu).


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio