Ziekenzorg zonhoven centrum viert Kerstmis

Print
Zonhoven - Woensdag 16 december werd kerstmis gevierd bij ziekenzorg Zonhoven Centrum In zaal de Kwint waren we samen met 188 mensen om dit gebeuren te vieren.

Na een fijne gebedsviering in het teken van kerstmis, zongen we kerstliederen van vroeger die de mensen nog goed kenden. Na de viering werd er nog wat bijgepraat. Toen de kokkin klaar was met het menu, werd het opgediend door de kernleden, die voormiddag gezorgd hadden dat de tafels mooi versierd waren. Ontspanning werd verzorgd door een groep van zes mensen met muziek en mooie gospelgezangen.

Dan kwam het moment waar iedereen naar uitgekeken had: de tombola. Allemaal zeer mooi verpakt, net cadeaus onder de kerstboom. Als afsluiter kregen alle aanwezigen een kerstgeschenkje mee en voor diegenen die niet konden aanwezig kregen kregen de kernleden de taak dat bij hen te bezorgen. Zo bereiken we in totaal een 700-tal mensen.

Info: Zijn er mensen die willen meehelpen als kernlid? Hartelijk welkom Inlichtingen bij de secretaris Jules (0474/48.64.31)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio