CADEAUTIP. Dit leg je onder de kerstboom voor sportfanaten

Print
CADEAUTIP. Dit leg je onder de kerstboom voor sportfanaten

Foto: SS

De feestdagen staan voor de deur, de kerstboom wordt vanonder het stof gehaald, de straten worden versierd en overal beginnen de kerstdeuntjes te weerklinken. Leuk toch, die kerstsfeer? Maar ondertussen kruipt bij iedereen die ene vraag weer in het hoofd: Wat doe ik mijn vriend, vriendin, vader of moeder, grootouder,... cadeau? Wij geven u elke dag vijf cadeautips voor een bepaalde doelgroep. Vandaag: sportliefhebbers.

1. GoPro

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: sportievelingen die met een GoPro-camera op pad gaan. Zo'n GoPro is niet alleen handig in gebruik, maar maakt ook nog prachtige actiebeelden. Daarnaast kan dit gadget voor zowat elke sport gebruikt worden. Getuige dit filmpje dat wij maakten tijdens onze verkenning van Dwars Door Hasselt.

Prijs: je hebt al een GoPro vanaf 139,99 euro.

 

2. Shirt Rode Duivels

Volgende zomer zal heel België weer in de ban zijn van de Rode Duivels. Onze nationale voetbaltrots komt dan immers in actie op het EK in Frankrijk. En of je nu naar het stadion trekt of vanuit je luie zetel supportert, een truitje van de Duivels kan niet ontbreken. Je hebt de keuze tussen het traditionele rode truitje of dit nieuwe, unieke exemplaar. Supporteren maar!

Prijs: een shirt voor kinderen kost 65€. Voor een truitje voor volwassenen betaal je 85€.

3. GPS-sporthorloge

Wie traint voor loopwedstrijden kan er niet meer zonder: een GPS-horloge. Dankzij dit hebbeding kan je probleemloos en zonder het risico te verdwalen routes uitproberen die je niet kent. Daarnaast houdt zo'n horloge à la minute je hardlooptrainingen bij. En dat zonder extra schoensensor.

Prijs: GPS-horloges bestaan in alle prijsklasses. Voor dit exemplaar van TomTom betaal je bij bol.com bijvoorbeeld 109 euro.

4. Handschoenen waarmee je je smartphone kan bedienen

Wie al eens in de koude gaat sporten, kent het probleem: je wil op je smartphone kijken hoe laat het is, maar dat gaat niet zonder je handschoenen uit te trekken. Wel: deze handschoenen lossen dat op. Dankzij een heuse 'antisliplaag' kan je immers probleemloos over een touchscreen swipen zonder koude handen te krijgen.

Prijs: deze handschoenen van Under Armour kosten je 39,99 euro.

5. Een abonnement voor je favoriete sportzender

Er zijn natuurlijk ook sportliefhebbers die zelf niet sportief ingesteld zijn. We denken dan maar aan voetbalfans die liever vanuit hun luie zetel naar hun favoriete ploeg kijken dan zelf de schoenen aan te trekken en het veld op te wandelen. Heb je zo iemand in huis? Aarzel dan niet en doe hem/haar een abonnement van een sportzender cadeau. Zowel op Proximus als Telenet kan je tegenwoordig immers terecht voor live-uitzendingen van voetbal, basketbal en zelfs American football.

Prijs: een sportabonnement heb je al voor een tiental euro's per maand. Ontdek hier de prijzen van Telenet en Proximus.