Celebs

Gwen Stefani bezegelt nieuwe liefde met publieke kus

Print
Gwen Stefani bezegelt nieuwe liefde met publieke kus

Foto: NBC

Heel Hollywood was ondertussen al op de hoogte van de prille relatie tussen Gwen Stefani en countryzanger Blake Shelton, zo werden ze al meermaals betrapt door paparazzi. Voor het eerst heeft Gwen Stefani echter zelf op social media een foto van hen samen gepost. In een kort filmpje op Twitter waarin hij haar kust, wenst ze al haar fans een vrolijk kerstfeest.

Gwen Stefani kondigde een paar maanden geleden haar scheiding met Gavin Rossdale aan en ook Blake Shelton brak met Miranda Lambert, een collega-countryzangeres waarmee hij vier jaar gehuwd was. Het liefdesverdriet was echter van korte duur en de vonk tussen Gwen en Blake sloeg al snel over bij de opnames van een nieuw seizoen van 'The Voice', waarin ze beiden als jurylid zetelen. 

En nu mogen de fans volop meegenieten van hun prille liefdesgeluk. "Merry Christmas", schrijft de No Doubt-zangeres bij de video terwijl ze lachend naar de camera kijkt en op de wang gekust wordt door Blake. Het lijkt er alvast op dat die twee romantische feestdagen tegemoet gaan. 

 

Niet te missen