Derde graad Lyceum beleeft tof jaareinde

Print

Foto: Vanessa Vangeel

Hasselt-Centrum

Hasselt - Traditiegetrouw sloot de derde graad van het Lyceum het eerste trimester af met een film, gevolgd door een sportieve namiddag op de schaatsbaan.

Na een lange wandeling kwamen we aan bij de Kinepolis. Deze keer kozen de juffen voor 'The Good Dinosaur'. De kleine dinosaurus, Arlo, beleeft een hele reeks avonturen en wij werden meegezogen in zijn belevenissen. Tijdens sommige passages werd het even erg stil in de zaal, op andere momenten werd er gebulderd van het lachen. Dat de leerlingen genoten van de film, bewees het spontane applaus aan het einde van de film.
Na de film gingen we te voet verder naar de schaatsbaan. Hier mochten we eerst onze honger stillen en wat energie opdoen, om ons vervolgens uit te leven op het ijs. Voor sommige kinderen was dit een eerste kennismaking, anderen gleden langs ons voorbij alsof ze nooit iets anders hadden gedaan. Uiteraard waren er enkele valpartijtjes, maar iedereen kwam toch veilig en wel van de baan.
Ondertussen was het buiten nog steeds mooi weer en wandelden we, vlot napratend over de leuke dag, terug naar het Lyceum. Na een tussenstop in het Kapermolenpark, waar we nog even konden klimmen en klauteren.
Dit was zeker en vast de perfecte start van twee weken welverdiende kerstvakantie!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio