Dit doen de nieuwe K3’tjes bij Kerstmis en oud-nieuw

Print
Dit doen de nieuwe K3’tjes bij Kerstmis en oud-nieuw

Foto: Photo News

De drie nieuwe K3-meisjes kunnen 2015 met een mooi cadeau afsluiten. Hun eerste cd ‘10.000 luchtballonnen’ ging al meer dan 100.000 keer over de toonbank. Na een ongelooflijk drukke periode, mogen Marthe (19), Hanne (21) en Klaasje (20) nu even ontspannen met de eindejaarsfeesten.

“Het wordt nu even wat rustiger”, vertelt Marthe in Dag Allemaal. “Kerstmis vieren we met iedereen gezellig thuis. Bij ons is ’t altijd gourmet, met van die pannetjes, leuk. En samen kerstliedjes zingen, dat hoort er ook bij. Ook met oudjaar houd ik het bij een feestje thuis, met de familie.”

Hanne kijkt vooral uit naar een andere traditie. “'Een etentje bij mijn mama en papa, met veel pakjes onder de kerstboom. Daarvoor hebben we namen getrokken, dat wordt sowieso tof. Het is me gelukt om alle cadeautjes op één dag kunnen kopen, dus is er meer tijd om mama te helpen met de voorbereidingen van het feest.”

De drie meisjes hebben ook een relatie, maar alleen Klaasje antwoordt op de vriendjes-vraag. Zij kijkt nu vooral uit naar de hereniging met Max, die in Londen studeert. “Super dat hij hier zal zijn met de feestdagen”, glundert de Nederlandse. “Nu ik eraan denk, ik heb nog geen cadeautje voor hem bedacht. Moet ik nog gauw doen. Ik trek een jurk aan met veel glitters, en hoge hakken. Wat glamour mag.”