Kathy Pauwels bekent aan John Bryan: “Ik had een veel jongere man in wilde periode”

Print
Kathy Pauwels bekent aan John Bryan: “Ik had een veel jongere man in wilde periode”

Foto: ISOPIX

“Had jij een toyboy? Oh my god!”, roept John Bryan (60) uit tijdens zijn ‘blind date’ met Kathy Pauwels (49). Het dubbelinterview in Story levert meteen vuurwerk op.

Het magazine bracht de twee ‘bekoorlijke vrijgezellen’ samen voor een gesprek over de liefde. En dat gesprek leidt alvast tot één opmerkelijke bekentenis. “Sinds ik na zestien jaar gebroken heb met de vader van mijn zoon, vraag ik me af of het nog wel mogelijk is om je hele leven bij één en dezelfde persoon te blijven. Na de breuk is er voor mij toch een heel wilde periode aangebroken. Ik voelde mij opnieuw 23”, vertelt de voormalige VTM-journaliste.

De interesse van John is alvast meteen gewekt. “Hoe wild was het precies schat?”, wil de ex van Astrid Bryan weten. “Ik heb de bloemetjes flink buitengezet”, antwoordt Kathy. “En er was een man in mijn leven die een pak jonger was.” “Echt, had jij een toyboy? Om my god, dat is fantastisch!”, luidt de typisch Amerikaanse repliek van John. “Dat was het ook, in die periode van mijn leven. Nadien was er een hele periode van seriële monogamie. En nu ben ik toe aan een maatje, maar ik betwijfel of ik ooit nog met een man zal samenwonen”, besluit Kathy nuchter.