Zo zag u de 'Thuis'-acteurs nog nooit: zingend in een kerstclip

Print
Meteen na de dubbelaflevering van de Eén-soap 'Thuis' woensdagavond, trakteert de openbare omroep de kijkers op een speciale uitzending naar aanleiding van de twintigste verjaardag van Vlaanderens populairste serie. Een van de blikvangers is een 'Thuis'-kerstclip.

In de special 'Nergens beter dan Thuis' presenteert Kobe Ilsen een feelgood-show vol nostalgie, met grote en kleine verrassingen.Alle acteurs waren aanwezig voor de opname, in het café Frens, in de decors van 'Thuis'. 

Het samenzijn in groep zorgde voor heel wat spontane en leuke momenten, waarbij de kijker de acteurs van een totaal andere kant leert kennen. 

Zo heeft Bart Van Avermaet (Waldek) enkele collega-actrices beetgenomen met een verborgen camera en demonstreren onder andere Vanya Wellens (Femke) en Jeroen Lenaerts (Tim) hun verborgen talenten. 

Kerstclip

Eén van de verrassingen in de special is de 'Thuis'-kerstclip: een medley van de mooiste kerstnummers in een 'Thuis'-jasje, ingezongen door enkele acteurs: An Vanderstighelen, Ann Pira, Myriam Bronzwaar, Monica Van Lierde, Aïssatou Diop, Wim Stevens, Bill Barberis, Luk De Koninck en Mathias Vergels leenden hun stemmen hiervoor.

'Nergens beter dan Thuis', woensdag 23 december na 'Thuis' rond 21 uur op Eén.