Eric Gerets ontkracht geruchten over functie bij Patro

Print
Eric Gerets ontkracht geruchten over functie bij Patro

Foto: Belga

Eric Gerets wordt niét de nieuwe trainer van Patro. ‘De Leeuw’ drukte maandag zelf de geruchten de kop in. “Dat mijn naam nu in Eisden opduikt, komt waarschijnlijk omdat ik er een paar wedstrijden ben gaan kijken. Maar neen, Patro heeft me niet gecontacteerd en ik ben ook geen kandidaat”, zegt Gerets.

Drazen Brncic had nog maar net de kleedkamerdeur bij Patro achter zich dicht getrokken,  of de geruchtenmolen omtrent zijn opvolger draaide al op volle toeren. Een van de eerste namen die de ronde deed was die van Guido Brepoels. De ex-trainer van STVV liet in onze maandagkrant al weten dat er van enige toenadering (nog) geen sprake is, maar dat hij wel open staat voor een gesprek. Een nog grotere naam die de afgelopen dagen opdook was die van Eric Gerets.

“Dat mijn naam nu in Eisden circuleert, komt waarschijnlijk omdat ik er een paar wedstrijden ben gaan kijken”, reageerde de Rekemnaar maandag. “Maar neen, Patro heeft me niet gecontacteerd en ik ben ook geen kandidaat.” 

Er wordt nochtans beweerd dat Gerets het trainerschap op lager niveau eventueel wel nog ziet zitten? “Toch niet, ik heb er zelfs helemaal geen behoefte aan”, glimlachte ‘De Leeuw’ elke speculatie hieromtrent weg. 

Door het plotse vertrek van Brncic moet Patro op zoek naar een nieuwe coach. Lees er meer over in Het Belang van Limburg van dinsdag 22 december 2015.