Ook kadetten van Vocelli Ellikom halen herfsttitel binnen

Print
Ook kadetten van Vocelli Ellikom halen herfsttitel binnen

Foto: Winnie Bloemen

Ellikom

Meeuwen-Gruitrode - Na de miniemen vorig weekend was het zaterdag aan de kadetten van volleybalclub Vocelli Ellikom om de titel binnen te halen.

De kadetten hebben er een schitterend eerste helft van het seizoen opzitten. Zij verloren geen enkele match en gaven zelfs slechts twee setjes af tijdens deze ronde.
Eigenlijk was vorige week al geweten dat niemand hen nog kon inhalen om kampioen te worden. Toch wachtten ze tot na deze wedstrijd om de titel echt te vieren. Na een spannende viersetter, moesten de dames van Peer zich gewonnen gegeven met een 1-3 verlies. Maar het moet ook gezegd, ze hebben zich verdedigd met hand en tand. De tweede set werd zelfs een echte thriller met een 34-32 stand, vooral heerlijk voor de supporters om naar te kijken en mee te leven. Hierna gingen de kampioenen van Ellikom terug aan de slag en gaven geen enkele set meer af. Een dikke proficiat voor de dames en de trainer.
Na de match stond er een glaasje kiddy bull op hen te wachten en trakteerde trainer Paul op een heerlijk frietje. Samen met de hele ploeg werd het een heel gezellige avond. Op naar de volgende ronde!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio