KVLV Meeuwen viert kerst

Print

Meeuwen

Meeuwen-Gruitrode - Na de voorbereidende werken, traiteur kiezen en bestellen, inkopen doen, taken verdelen, zorgen dat alles er is voor bezinning en ontspanning, zaal klaarzetten en zoveel meer, konden na enkele onaangename technische foutjes, eindelijk de deuren open. We waren helemaal klaar voor het kerstfeest van KVLV Meeuwen.

De leden druppelden binnen en rond de klok van zeven uur ging het echt van start met 114 aanwezige vrouwen. Na een mooie welkom van Odette bracht de pastorale groep een sfeervolle kerstbezinning. Deze vonden ze in de werkmap van KVLV en werd aangevuld met een filmpje over hoe een 17-jarige tiener het geloof ervaart. Je werd er stil van. Na het eten van een smakelijk voorgerecht konden we aanschuiven aan een heerlijk warm buffet. De buikjes werden goed gevuld. Maar voor een stukje ijstaart als toetje is er nog altijd plaats.

Nu was het tijd om de beentjes te strekken en konden de leden rondkijken bij onze tentoonstellingstafel waar allerlei werkstukken opstonden die doorheen het voorbije werkjaar in onze verschillende workshops gemaakt werden. Ook de tafel met voorbeeldjes van de komende activiteiten werd goed bezocht. Aan de boekenstand van KVLV en BZN werden nog de laatste kerst cadeautjes gekocht.

Aansluitend konden de leden zich ook inschrijven voor de activiteiten die in januari al starten. En dan was het tijd voor het ontspannende deel van de avond. Het kerstspel. Een discussie op de parking van een supermarkt leverde herkenbare taferelen op.

De afsluiting van de avond was een echt hoogtepunt. De aanwezigen kregen allemaal een brandend theelichtje aangeboden en er werd in een grote kring samen het lied 'Duizend mooie dromen' van Dana Winner gezongen. Een echt kippenvelmoment. In het donker 114 theelichtjes die meedeinden op prachtige muziek. Dat was een heel mooie afsluiter van een zeer geslaagde avond. Moe maar tevreden keerden we huiswaarts.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio