Ziekenzorg Opoeteren viert kerstfeest

Print

Opoeteren

Maaseik - De opkomst voor het kerstfeest van Ziekenzorg Opoeteren was dit jaar heel goed. Een vijfentachtig tal waren ingeschreven. De tafels waren prachtig versierd in de sfeer van kerstmis door Thoke en andere kernleden.

De namiddag begon met een bezinning en kerstverhaal geleid door Mia. Tussendoor werden er kerstliederen meegezongen. De koffie met gebak liet men zich goed smaken. De stemming werd nog beter toen de muziekgroep met naam 'Fluister', een muzikale groep met minder mobiele mensen, begeleid door een opvoeder die een prachtige stem had en allerlei kerst- en andere liedjes bracht. De mensen deden goed mee, als ze de woorden van de liedjes kenden.

Er werd een korte pauze ingelast zodat men nog met elkaar kon babbelen en van gedachten wisselen. Daarna volgde nog een tweede optreden. Het warme eten werd nu geserveerd. Met de hulp van enkele kernleden die dit alles op tafel brachten, werd het eten opgediend. Dit was heel smakelijk en voldoende. De Kerstman kwam ook even langs om ieder een glaasje met een theelichtje te geven. Dit had verband met het thema dat Mia in het kerstverhaal naar voor bracht. We moeten allen het licht doorgeven aan een ander en zo licht zijn voor elkaar. De namiddag was gezellig en werd door voorzitster Ria afgesloten met een dankwoord. Ze wenste dan ook iedereen een goede kersttijd en een goed en Gelukkig Nieuwjaar toe alsook een veilige thuiskomst.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio