Mourinho negeert Chelsea-spelers in eerste reactie en woont alweer match bij

Print
Mourinho negeert Chelsea-spelers in eerste reactie en woont alweer match bij

Foto: REUTERS

José Mourinho is na zijn ontslag bij Chelsea, de club van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard, niet geïnteresseerd in een sabbatjaar. Dat maakte zijn managementbureau zaterdag bekend in een mededeling aan verscheidene Britse media. Opvallend: in de eerste reactie van Mourinho spreekt de Portugees nergens over zijn spelersgroep of het bestuur van Chelsea.

De 52-jarige Mourinho werd donderdag aan de deur gezet bij Chelsea wegens tegenvallende resultaten en interne strubbelingen met een deel van de spelersgroep. Na het vertrek van ‘The Special One’ werd er meteen druk gespeculeerd over zijn volgende bestemming. Zijn management bevestigt nu dat Mourinho klaar is voor een nieuwe uitdaging. “Hij heeft geen sabbatjaar nodig, want hij is niet vermoeid. José is positief en kijkt al uit naar de toekomst”, klonk het in de mededeling. Dat bleek ook op zaterdagmiddag, want Mourinho woonde de Championship-wedstrijd tussen Brighton en Middlesbrough bij.

‘The Special One’ heeft dan wel Chelsea achter zich gelaten, toch blijft hij in Londen wonen in afwachting van een nieuwe job. In een eerste reactie bedankte Mourinho alvast de fans van Chelsea voor hun onophoudelijke steun tijdens zijn twee ambtstermijnen. Wie geen vermelding krijgt, zijn de Chelsea-spelers of het bestuur van de Blues. Het laatste wapenfeit van Mourinho was een snedige uithaal naar de spelers, die hij een slechte levensstijl verweet.

Externe links