Celebs

Levensles van Keanu Reeves laat niemand onberoerd

Print
Levensles van Keanu Reeves laat niemand onberoerd
De Canadese acteur Keanu Reeves, vooral bekend van ‘Speed’ en ‘The Matrix’, heeft een belangrijke levenswijsheid op de wereld losgelaten. De grootste Facebook-fanpage van de acteur pakte donderdag uit met een emotioneel verhaal van de ster. Daarin heeft hij het over het leven en dat de manier waarop je het leidt weinig invloed heeft op je lot.

“De moeder van een vriend heeft altijd gezond geleefd. Ze heeft nooit een druppel alcohol gedronken. Ze at gezond, bewoog elke dag en was een heel actief persoon. Ze ging nooit in de zon liggen zonder bescherming en nam vaak supplementen om nog gezonder en fitter te worden. Ze is nu 76 en worstelt tegen huidkanker, beenkanker en extreme osteoporose”, zegt de acteur.

Hij voegt er een verhaal aan toe over de vader van diezelfde vriend. “Hij eet veel bacon, boter, vet, heeft nooit gesport, was elke zomer verbrand door de zon. Hij leefde zijn leven hoe hij dat zelf wou en heeft er 100 procent van genoten, zonder naar het advies van anderen te luisteren. Hij is nu 81 en de dokters zeggen dat zijn gezondheid vergelijkbaar is met die van een jong mens”, staat er.

Reeves deelde deze twee anekdotes omdat hij wil duidelijk maken dat je het lot niet kan ontwijken. “Mensen, we kunnen ons niet verstoppen voor het gif. Het is overal en als het je zoekt, zal het je ook vinden. Vandaag zegt de ongeneeslijk zieke moeder van mijn vriend dat ze meer uit het leven had willen halen”, klinkt het.

“Niemand van ons zal het hier overleven. Daarom is het een goed idee om je zin te doen. Smul van lekker eten, spring in de zee, geniet van de zon, doe gek, wees lief, wees raar. Er is geen tijd voor iets anders.” De Facebook-post behaalde als meer dan 1,5 miljoen likes, werd meer dan 73.000 keer gedeeld, en lokte meer dan 98.000 reacties uit.

 

"My friend's mom has eaten healthy all her life. Never ever consumed alcohol or any "bad" food, exercised every day,...

Posted by Unofficial: Keanu Reeves Online on donderdag 17 december 2015

Niet te missen