© TRLRS

Trailers: Sway With the Seasons

Trailers is zo'n band die al een tijdje op onze radar zit, maar om de één of andere reden raken ze maar niet op de radar van zogenaamde radiostations die nieuwe muziek moeten ontdekken, maar liever hele dagen uit hun nek lullen. Zou het dit keer wél lukken met 'Sway of the Seasons'?

MaLu

Laten we de open vraag meteen binnenkoppen. Was Studio Brussel nog de zender van een paar jaar geleden dan had dat zeker moeten lukken. Maar er is iets gaande op die zender waardoor goeie rockmuziek weinig tot geen kansen meer krijgt en dat is jammer.

'Sway of the Seasons' is net als hun vorige werk een EP en dus amper vier nummers sterk. Een bewuste keuze van de band vanwege budget-redenen en een mens kan zich nog avragen wat een langspeelplaat in iTunes-tijden nog waard is. Een dikke hit is beter dan 10 halve hits.

Staat er op 'Sway of the Seasons' dan een dikke hit? Alleszins een drietal erg goeie songs. Al is het meest radiogevoelige nummer volgens onze bescheiden mening niet het titelnummer 'Vice' -dat ook wel lekker wegsnijdt- maar 'Slow Dive'. Trailers, ook wel TRLRS genoemd moet het hebben van fijne gitaarlijntjes en poppy deuntjes. Niks wereldschokkend, maar wel erg goed gedaan. Ze zouden best hun mannetje kunnen staan op kleine festivals of kleine podia van grotere festivals. Benieuwd of dat zal lukken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer