CADEAUTIP. Dit leg je onder de kerstboom voor bierdrinkers

Print
CADEAUTIP. Dit leg je onder de kerstboom voor bierdrinkers

Foto: HBvL

Wat willen bierdrinkers graag onder de kerstboom? Bier natuurlijk. Maar om het toch nog enigszins verrassend te houden, ging onze plaatselijke bierbuik op zoek naar enkele leuke cadeautips voor bierdrinkers.

1. De bierbutler

Bierpakketten in de supermarkt kopen is natuurlijk een optie, maar niet al te verrassend. Dat zou anders moeten zijn bij de Beerbutler. Daar betaalt u 30 euro per maand (verzending inbegrepen) en gaat de site op zoek naar de beste bieren van microbrouwerijen wereldwijd. Op die manier krijg je elke maand acht verrassende bieren aangeboden die thuis worden geleverd. Elke maand zou je 8 unieke brouwsels moeten krijgen met infofiche, 1 snack en een verrassing. Uitschrijven kan altijd. 

beerbutler_site

2. Glasblik

De eeuwige discussie of je nu uit het blikje of uit het glas drinkt, kunnen we nu vergeten dankzij deze Bierblik bierglazen. De glazen hebben het uiterlijk van een bierblikje, maar zijn toch gemaakt van kristal. Dit is een set met zes glazen. Een setje kost 14,95 euro zonder verzendinskosten via deze site.

bierblik-bierglazen-_set-van-6_-hoofd_1

3. Marshall-koelkast

Fervent muziekliefhebber of muzikant? Dan mag deze niet ontbreken in jouw repetitiekot of mancave. Een koelkast in de vorm van een legendarische Marshall-versterker. Om je vrienden mee omver te blazen. Het ding heeft dan ook nog authentieke Marshallonderdelen. Er kunnen ongeveer 50 blikjes in van 0,33 liter, kortom net genoeg voor een gemiddelde Motörhead-repetitie. Er is ook een diepvriesvak voor een pizza of een zak bitterballen. Voor alle duidelijkheid: je gitaar inpluggen gaat niet! Het hebbeding kost wel 449 euro via deze site.

marshallkoelkast

4. Eenhandige flessenopener

Niks zo ingewikkeld dan een flesje opendoen terwijl je er nog één in je hand hebt. Dat heikel probleem is gelukkig van de baan met deze eenhandige flessenopener. Bovendien net in de uitverkoop voor 11.50 euro. En je wordt beslist de held van de avond. Tenminste als je een mannen-avondje houdt. Te koop via deze site.

Eenhandige opener

5. Maak zelf bier

Je wil die bierdrinker van jou meer dan één avondje zoet houden? Laat hem dan zijn eigen bier brouwen. Dit bierbrouw-pakket komt in twee varianten, namelijk Everyday IPA en Afternoon Wheat. Everyday IPA heeft een goede Citrus IPA evenwicht en krijgt zijn bitterheid van Columbus hop met een lichte citrussmaak. De Afternoon Wheat is licht van gewicht en makkelijk de hele dag door te nippen. Met bijgeleverde ingrediënten kun je ongeveer tien biertjes brouwen. Het pakket is meer dan één keer te gebruiken, maar je hebt dan wel nieuwe ingrediënten nodig. Geen garantie op succes voor 49.95 euro 

bierbrouwpakket

Lees ook:

Cadeautip. Dit ligt onder de kerstboom bij de sterren.

Cadeautip. Dit leg je voor 'grote kinderen' onder de kerstboom.