CADEAUTIP. Dit willen gamers onder de kerstboom

Print
CADEAUTIP. Dit willen gamers onder de kerstboom

Foto: Gamemania

Heb je een gamer in huis die het liefst van al gamespullen onder de boom zou vinden, maar ben je er zelf niet zo in thuis? Wij zochten en vonden vijf topgeschenken waar je iedere spelletjesfanaat blij mee kan maken. Blader door onze fotoset voor meer informatie.

PS4 1TB + Star Wars Battlefront

Deze puike shooter profiteert - helemaal terecht - van de populariteitsgolf die de nieuwe Star Wars-film door het universum laat rollen. DICE, de gamestudio van de Battlefield-games, brengt de Star Wars-slagvelden op een magnifieke manier tot leven. Ook het geluid (piew-piew!) is van de bovenste plank, dankzij de originele opnames van de films. In de bundel zit een PS4-console met 1 TB aan opslagruimte, zodat je niet meer hoeft te kijken op een download meer of minder.

Prijs: 379 euro

Fallout 4 Pip-Boy Edition

Dé cadeautip voor wie zich maar wat graag verliest in een uitgestrekte, postapocalyptische wereld vol quests, gemuteerde monsters en legendarische wapens. Net als zijn voorgangers kruist Fallout 4 het shooter-genre met dat van een RPG: de speler kan de tijd vertragen en de kwetsbare lichaamsdelen van monsters en mutanten er in heuse slow motion-stijl afknallen. De zeldzame editie bevat een heuse Pip-Boy, net zoals in de game, maar dan uit plastic. Hoe dan ook is het een knap ornament voor in de gamekamer. Je smartphone – met bijhorende app – doet dienst als scherm.

Prijs: 129 euro

PS4 Headset-Dragon War Beast

Gaming-merk Dragon War heeft nu ook een headset voor de PS4 op de markt. Geen ingewikkelde installatie: ‘The Beast PS4’ plug je gewoon in de USB-poort van je console en je bent vertrokken. De Dragon War-headset past over je oren en dompelt je zo helemaal onder in een knap geluidsspectrum voor een allesomvattende 5.1-sound. Het is misschien niet de strafste koptelefoon, maar qua prijs-kwaliteit wel een van de beste headsets op de markt. Supermateriaal voor de speler die zich ook auditief wil verliezen in zijn gamewereld, zonder daarbij huisgenoten te storen. ‘The Beast PS4’ heeft 40 mm-drivers voor basversterking, is verstelbaar en heeft een comfortabel hoofdbandkussen.

Prijs: 49 euro

Super Mario Maker + 30th Anniversary Mario Classic Color Amiibo

Een prachtcadeau voor wie opgroeide met de allereerste Mario-games en zich creatief maar wat graag uitleeft. Met de Wii U GamePad kan je levels schetsen zoals je dat op papier zou doen. Via handige tools sleep je elementen de gamewereld in. Super Mario Maker speelt ook in op je retrogevoel met een exclusieve Amiibo, een interactief Mario-figuurtje. Wanneer je dat verbinding laat maken met je tabletcontroller, verschijnt er een reuzenpaddenstoel in je spelwereld, waardoor Mario gigantisch wordt en dwars door alle obstakels kan beuken. Een retrofilter geeft je het gevoel alsof je naar een oude beeldbuis kijkt. Er zit ook een artbook van 100 pagina’s bij. Bouwinspiratie zat dus. 

Prijs: 60 euroWireless controller Halo 5: Guardians + DLC

Deze draadloze controller voor de Xbox One is niet alleen een stevige update qua (ergonomische) prestaties, maar ziet er nog eens fenomenaal futuristisch uit. De duimsticks geven meer grip en precisie. Blauwe en grijze accenten overgieten deze exclusieve Xbox One-controller met een sciencefictionsfeertje. Bovendien zit er een code bij met extra inhoud voor Halo 5: Guardians. Enig nadeel is hij nog steeds (herhaaldbare) AA-batterijen nodig heeft, al passen die dit keer wel subtieler in de controller, zodat er achteraan meer plaats is voor je vingers. Een must-have voor Halo-fans of voor gamers die op zoek zijn naar een exclusieve (tweede) controller.

Prijs: 70 euro