CADEAUTIP. Dit leg je 'grote kinderen' onder de kerstboom

Print
De feestdagen staan voor de deur, de kerstboom wordt vanonder het stof gehaald, de straten worden versierd en overal beginnen de kerstdeuntjes te weerklinken. Leuk toch, die kerstsfeer? Maar ondertussen kruipt bij iedereen die ene vraag weer in het hoofd: Wat doe ik mijn vriend, vriendin, vader of moeder, grootouder,... cadeau? Wij geven u elke dag vijf cadeautips voor een bepaalde doelgroep. Vandaag: 'grote kinderen'.

Iedereen kent wel iemand die precies niet volwassen lijkt te worden. De twintig, dertig, of zelfs de veertig al ver gepasseerd, maar toch kan hij/zij zo nu en dan dat kinderlijke kantje nog eens tonen. Wij hebben enkele geschikte kerstcadeau's uitgezocht voor deze 'grote kinderen'.

1. Snoepmachine

Voor de kinderlijke snoepliefhebbers is de Candy Grabber een uitstekend cadeau. Vul hem met wat wat hij/zij graag snoept en de snoepmachine voorziet het ideale dessert voor na het kerstdiner. En mooi meegenomen: ALTIJD PRIJS! 

 

2. Visset voor het kleinste kamertje

De meeste mensen onder ons nemen tegenwoordig hun smartphone mee naar het toilet, maar de Potty Fisher biedt een mooi alternaltief. Het woord zegt het zelf: vissen vangen op het toilet. Het brengt ons een beetje terug naar de kermis, nostalgie! Voor wie wat afwisseling wil: er bestaat ook een soortgelijke minigolfset. 

 

3. Gigantische bellenblazer

Op een witte kerst hoeven we dit jaar niet te hopen. Voor zij die sjaal en handschoenen al aantrokken wanneer die eerste sneeuwvlokjes nog maar tevoorschijn kwamen, hebben we een minstens even leuk alternaltief voor buitenspelen: The Bubble Thing. De originele bellenblazer, alleen een klein beetje uit proportie voor monsterlijke zeepbellen... Geef toe, soms - niet altijd -, is groter beter.  

 

4. Minihelikopter met HD-camera

Mannen die als kind al helemaal gek waren van voertuigen op afstandsbediening, kan je in dit dronetijdperk zeker een plezier doen met een minihelikopter met HD-camera. De Hubsan X4 Mini-quadrocopter is zelfs voorzien van ledlampjes waardoor ook nachtvluchten een optie zijn. Wel opletten dat je niets filmt wat niet mag natuurlijk... Boys and their toys...

 

5. Suikerspinmachine

Wie bij de visset nog niet helemaal werd teruggekatapulteerd naar de kermisherinneringen van zijn/haar jeugd presenteren we: de suikerspinmachine. Geef toe, ondanks het feit dat een suikerspin superlekker is, ziet het er ook nog eens schattig uit. Om nog maar te zwijgen van die vrolijke kleurtjes!