Miniemen Vocelli Ellikom kampioen

Print

Ellikom

Meeuwen-Gruitrode - Zaterdag 12 december speelden onze miniemen de laatste match van het herfstseizoen. Met een 3 - 0 zege haalden ze de kampioenstitel binnen!

Na de allereerste wedstrijd van het seizoen had niemand dit kunnen voorspellen. Maar deze tegenslag kon de zeven miniemendames niet deren, ze groeiden snel in hun spel en werden iedere week sterker. Geen enkele ploeg kon nog tegen hen winnen en zo haalden ze vandaag welverdiend de titel binnen. Na de match genoot de hele ploeg na met een glaasje kinderchampagne en een lekker stukje taart. Ook Maarten de trainer, kijkt met veel trots terug op de voorbije maanden. "Onze ploeg mocht dit jaar drie nieuwe leden verwelkomen. Britt, Aukje en Laura kunnen ondertussen al aardig hun mannetje staan op het veld. Samen met de vier basisspeelsters van vorig jaar: Kaat, Roos, Anaïs en Zara werden ze zowel op als naast een veld een hechte groep. Waardoor de groepssfeer optimaal is momenteel. Door deze winst is het voor mij tijd om mijn kookshort uit te halen want belofte maakt schuld. De meiden zorgen voor de titel, ik voor het feestmaal. En daarna op naar het tweede deel van het seizoen! Samen met de supporters gaan we ervoor."

Volgende week zaterdag kijkt vocelli Ellikom trouwens opnieuw uit naar een spannende match want ook de kadetten maken grote kans op de herfsttitel.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio